Om


  woodstuff.dk

  -design og interiør i træ


 


Som navnet siger, arbejder vi i træ. At materialet engang har været levende, betyder at der er stor forskel på de forskellige træsorters udseende og  kvaliteter. Dette udnytter vi i vores materialevalg. Vi arbejder i mange forskellige træsorter.


Alle produkter er håndlavet på eget værksted. Vi er en lille virksomhed, med en begrænset produktion hvor alt bliver lavet fra bunden og alle produkter derfor er unikke.

Omdrejningspunktet er flot design og gode materialevalg med den lækre detalje for øje. 


Al overfladebehandling sker med miljørigtige produkter, så vi er med til at værne om miljøet. Således bruger vi naturolier til behandling af vores baby- og børnelegetøj, så vi garanterer produkter helt uden phatalater og parabener.


Vi har værksted i Viby J


Vores produkter finder du til venstre i menulinien.

   

Sortimentet hos woodstuff.dk omfattede oprindeligt  udelukkende  legetøj til børn og spædbørn. Det har grebet om sig, og nu producerer vi også andre ting i træ til bl.a.  hjemmet.

 

Fælles for alt  hvad der bliver  produceret i værkstedet, er at vores store forkærlighed for  gedigne produkter med æstetisk udtryk og af god kvalitet, kommer til udtryk i det arbejde vi laver.


Woodstuff.dk

Håndlavet design